Lightning Everett Története

Itt mindent megtalálsz amit Lightning Everett sárkányról tudni szeretnél.


Lightning még 2009 december Xy-ban rajzolódott. Akkoriban még sün-ként ismertük a híres Sonic X alapján.


A karakter 2 év után változni kezdett miszerint áttud változni sárkánnyá. Azonban ez a terv kudarcba fulladt, és 1 fél évig a karakter odaveszett.


A karakter visszatérése sárkányként érkezett. Az első kép Lightning sárkányról 2012 május 24-én került ki deviantartra. Neve egyszerű volt csupán annyi hogy "Lightning Sárkány"

Ez a sárkány forma egészen 2014-ig megmaradt 1-2 változtatás lett rajta csupán. Például szeme s szárnyán a minta. A sárkányról több kép is készült és első jelmez maszkja is ilyen formában érkezett.


2014 decemberében Lightning új alakot és teljes nevet kapott. A sárkány fület, nagyobb hajat és bajuszt kapott, illetve arcszerkezete macskássá alakult.

 Új neve Lightning Everett és sima sárkány helyett egy kedves szőrös macska sárkány lett. 1 hónap után a sárkánynak új célt is adtak, miszerint ha készítenek egy teljes jelmezt azzal nem csak az internet közösségét tudják majd nevettetni hanem kint az a való életben is képesek boldoggá tenni vele a gyerekeket és felnőtteket. A terv életbe is lépett amikor a jelmez elkészült.
 

A jelmez 2017 márciusba elkészült. Rendkívül jól sikerült. Elkészítése nagyjából 9 hónapot vett igénybe. Viszont a látvány magáért beszél.


 


A terv amiben a gyerekek és felnőttek szórakoztatását akarták megvalósítani, sikerült is.

 Egy ilyen jelmez elkészítése nem kis feladat. Nagyon drága és veszélyes is. Ez azért lehet veszélyes mert a jelmez még 10°c-ban is képes benne az illető hőgutát kapni. Ezért nagyon oda kell figyelni arra hogy mikor  van kint benne hiszen viselete olyan minthogyha egy téli overált hordanánk és a fejünkre is úgy húznánk sapkát hogy teljes fejünket ellepi és csak a szemünk látszik ki. Emiatt persze amit kilélegzünk is melegít minket ami nem épp szerencsés. Persze lehet kompenzálni azzal ha a jelmez fejében van egy kis hűtő ventilátor illetve nyitva van a szája.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése